اتاق خبر مجله مراحم ،خبرهای کوتاه و جالب +حذف

عراق با انتشار این خبر نوشت: در تازه ترین اقدام جنایتگارانه داعش ، این گروه ۲۵ زندانی عراقی را در شهر موصل از طریق انداختن در حوضچه ای از اسید اعدام کرد.
این خبر می افزاید: براساس برخی گزارش های رسانه ای از یک منبع خبری در موصل این افراد به اتهام جاسوسی برای دولت عراق محکوم به این مجازات شدند.
این خبر حاکی است: تروریست های داعش این افراد را با طناب بسته و آنها را بتدریج وارد حوضچه اسید کرده تا اعضای بدنشان در اسید حل شود.
این منبع افزود: داعش این اقدام را در برابر چشمان نظاره گر مردم صورت داد تا به زعم تروریست های این گروه سرنوشت این زندانیان عراقی، درس عبرتی برای سایرین باشد.
اسید نیتریک ماده ای است که به سرعت بافت های بدن انسان را درخود حل می کند و در ساخت مواد منفجره کاربرد دارد.

توییت فارسی نخست‌وزیر هند در بدو ورود به تهران

نارندرا مودی نخست وزیر هند به دعوت رسمی حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران در صدر هیات پلندپایه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی وارد تهران شد.

توییت فارسی نخست وزیر هند در بدو ورود به تهران را در ادامه مشاهده می کنید.

توییت فارسی نخست‌وزیر هند در بدو ورود به تهران

ورود نخست وزیر هند به تهران

خواستگاری جالب اردوغان+عکس

به نقل از ترک پرس، یک جوان ترکیه ای که درخواستش برای ازدواج با دختر مورد علاقه اش از سوی خانوادۀ او رد شده بود، از رجب طیب اردوغان — رئیس جمهور ترکیه — خواست تا برای رسیدن به آن دختر به او کمک کند.
بر این اساس، در اثناء بازدید اردوغان از منطقۀ “ریزه” و دیدار او با شماری از جوانان منطقه، یک پسر جوان با بیان اینکه «قبلا از دختر مورد علاقه ام خواستگاری کرده ام اما خانواده اش نپذیرفتند»، از اردوغان خواست تا از طرف او این دختر را خواستگاری کند!

خواستگاری اردوغان+عکس

اردوغان هم ضمن پذیرفتن درخواست این پسر گفت: «من ضامن این جوان می شوم؛ هر کمکی لازم است به او بکنید. او تحت ضمانت من است!

ایستگاه صلواتی برای پرنده ها در شوش

در تصویری زیر ایستگاه استراحت و تغذیه برای پرندگان در شوش را ببینید.

ایستگاه استراحت پرندگان +عکس

بمب نقل و انتقالات در تبریز ترکید

دروازه‌بان فصل گذشته استقلال خوزستان با قراردادی یک ساله به تیم گسترش فولاد تبریز پیوست.

دروازه‌بان فصل گذشته تیم فوتبال استقلال خوزستان با عقد قراردادی رسمی به گسترش فولاد تبریز پیوست.

خسوس امروز قراردادی به مدت یک فصل را با گسترش امضا کرد.

حواشی زشت مراسم پنجمین سالگرد حجازی

مراسم پنجمین سالگرد درگذشت مرحوم ناصر حجازی دروازه‌بان اسطوره‌ای کشورمان امروز در حالی با استقبال پرشور مردم در قطعه نام‌آوران بهشت‌زهرا برگزار شد که متاسفانه باز هم شاهد برخوردهای عجیبی از تعدادی از حاضرین در این مراسم بودیم.

حواشی زشت مراسم پنجمین سالگرد حجازی+عکس

ازدحام جمعیت و رفتار تاسف‌آور برخی حاضرین در مراسم باعث شد تا چهره‌های ویژه‌ای که برای حضور در مراسم به بهشت‌زهرا آمده بودند دچار مشکلات عدیده‌ای شوند.

حواشی زشت مراسم پنجمین سالگرد حجازی+عکس

ازدحام جمعیت و تلاش برای گرفتن عکس سلفی از سوی عده زیادی از حاضرین در این مراسم باعث شد تا گردن میلاد میداودی زخم شده و زیر چشم وحید طالب‌لو آسیب ببیند. حتی مهدی هاشمی‌نسب هم که از این اتفاقات ناراحت بود با دلخوری مراسم را ترک کرد. حتی روی اتومبیل چند نفر از بازیکنان فوتبال خط افتاد که این مسئله باعث شده بود این بازیکنان معتقد باشند بهتر است در چنین مراسمی شرکت نکنیم.

آتش یک برکه در  لباب، ترکمنستان که بدون هیچ دلیلی از سال ۲۰۰۷ شروع شده است؛

آتش یک برکه که بدون هیچ دلیلی از سال 2007 شروع شده است؛ لباب، ترکمنستان

در مسابقه بهترین خالکوبی در اوکراین این مرد مقام نخست را کسب کرد

چهره خالکوبی شده عجیب در جشنواره؛ کیف، اوکراین

logo-pc

در گلوله باران ساختمان خانه سالمندان شهر حلب از سوی گروه تروریستی تکفیری ارتش آزاد ۱۹ نفر کشته و زخمی شده اند.

logo-pc

گروه موسوم به “یونایتد گان” که این حراج را در وب‌سایت خود برگزار کرده است، روز شنبه تأیید کرد که قاتل ترایوون مارتین نوجوان سیاهپوست توانسته است اسلحه خود را در این حراج به‌ قیمت ۲۵۰ هزار دلار بفروشد.

این قیمت که یک روز قبل از برگزاری حراج توسط شبکه‌های تلویزیونی نوادا و فلوریدا اعلام شده بود، بسیار بیشتر از ارزش قیمتی یک سلاح دست دوم در بازار بوده است.

قاتل یک سیاهپوست در آمریکا اسلحه خود را ۲۵۰هزار دلار فروخت

عرضه این سلاح در حراج با موجی از انتقادات و مخالفت‌ها روبه‌رو شده است.

مارتین نوجوان ۱۷ساله سیاهپوست آمریکایی در سال ۲۰۱۲ میلادی بر اثر تیراندازی کشته شد.

logo-pc

کودکان هندی ۹ ساعت در روز و در گرمای ۴۰ درجه احمدآباد هند به سنگ بسته می‌شوند تا مادران آنها در خانه های اجاره‌ای مجلل کار کنند. آنها اجازه ندارند کودکان خود را داخل ببرند.

logo-pc

گفتنی است به تازگی در این شهر ساحلی آمار سرقت لوازم شخصی و گوشی توریست ها و ساکنان محلی بالا رفته است.

اما ظاهرا سارقین ،نه نقابداران حرفه ای هستند و نه کیف قاپ های خرده پا، بعد از پیگیری پلیس و شکایت شهروندان مشخص شد مرغان دریایی که در نزدیکی ساحل زندگی می کنند دیگر علاقه ای به خوردن ماهی ندارند و هر چه را که به چشمشان برخورد کند سراغش می روند.

شهری عجیب که در آن پرندگان دزدی می کنند +عکس

مچبندی که اجازه نمی‌دهد ولخرجی کنید

این مچبند با متصل شدن به حساب بانکی کسی که آن را به دست خود انداخته است از حساب مالی شخص خبردار می شود و اگر آن شخص زیاد از حد پول‌های خود را خرج کند به او با شوک ۲۵۵ ولتی خود گزارش می‌دهد.

مچبندی که اجازه نمی‌دهد ولخرجی کنید + عکس

logo-pc

مجریان برنامه های پرطرفدار تلویزیونیِ دورهمی(مهران مدیری) ، خندوانه (رامبد جوان) ، نود (عادل فردوسی پور) و حالا خورشید(رضا رشید پور) با طراحی متفاوت و با لباس سرخپوستان بر روی جلد یکی از مجلات توجه بسیاری را جلب کرده و این عکس در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است.

logo-pc

تزیین ۶ خودرو لیموزین برای مراسم ختم مادر مرد ثروتمند یک چینی با هزینه ۵۰۰ هزار دلار را در عکس زیر ببینید.

تزیین 6 لیموزین برای یک ختم +عکس

✅ لینک این صفحه برای ارسال به دوستان: