اتاق خبر مجله مراحم ،خبرهای کوتاه و جالب (سری ۹)

قلیان کشی والیبالیست های آمریکا در تهران

پاسخ احمدی‌ نژاد به سوالی درباره انتخابات

محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور پیشین ایران که در مراسم ختم همسر محمدرضا رحیمی معاون اول دولت دهم در مسجد نور شرکت کرده بود در بدو ورود با خیل خبرنگاران مواجه شد ولی ترجیح داد برای خروج از درب دیگر مسجد خارج شود.

وی در حالی که با مردمی که دور او را گرفته بودند خوش و بش می‌کرد در مواجهه با خبرنگار سیاسی ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات آینده مجلس لیست خواهید داد با خنده اظهار کرد: عجب سوال کوچکی پرسیدید.

احمدی‌نژاد پس از این پاسخ و پس از این‌که با چند تن از مردم عکس سلفی گرفت همراه با مجتبی هاشمی ثمره و علی‌اکبر جوانفکر مسجد نور را ترک کرد. این پاسخ محمود احمدی‌نژاد می‌تواند این سوال را در ذهن ایجاد کند که او انتخابات مجلس شورای اسلامی را کوچک می‌داند و به دنبال اهداف بلندتری از جمله انتخابات ریاست جمهوری است!

morahem-logo-mini

کاپیتان تیم آمریکایی: کارخانه ایفون در ایرانه؟

کاپیتان تیم ملی والیبال آمریکا گفت: «چقدر آیفون اینجا طرفدار دارد! نکند کارخانه آیفون در ایران است!»

دیوید لی، کاپیتان تیم ملی والیبال آمریکا برخورد بسیار گرمی با خبرنگاران داشت و حتی با آنها عکس‌های سلفی می گرفت.

وی در یکی از صحنه های پس از پایان تمرین تیم ملی آمریکا در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی که یک خبرنگار با او در حال سلفی انداختن بود، گوشی را از دست او گرفت و خودش سلفی گرفت و بعد به خبرنگار ایرانی
او در حین گرفتن عکس سلفی هم حسابی حس و حال ویژه گرفت و البته از میهمان نوازی ایرانی ها تشکر کرد.

morahem-logo-mini

در حاشیه انتشار خبری مبنی بر آغاز تفکیک جنسیتی در صدا و سیما.

موافقت قوه قضائیه با ساخت «در حاشیه» داخل زندان

جهانگیر در مورد ساخت سری دوم سریال «در حاشیه» در زندان ها گفت: ریاست قوه قضائیه با ساخت این سریال موافقت کرده است و عوامل تولید هم آمدند و صحبت کردند و درخواست داشتند این سریال در محیط زندان تولید شود و قرار شد کمیته ای با حضور معاونت فرهنگی و سازمان زندانها موارد را بررسی کنند.

مهلت داعش به اهالی موصل برای جهاد نکاح

تروریست های داعش تا آخر ماه رمضان به اهالی موصل مهلت دادند تا همه دخترانشان را برای جهاد نکاح آماده کنند.

پایگاه خبری نهرین نت روز دوشنبه گزارش داد، در اقدامی شرم آور و به نام شریعت و فتوا و توجیهی برای گناه کبیره زنا و به نام جهاد نکاح، تروریست های داعش بر اساس شیوه وهابی ها به اهالی موصل تا عید فطر (تقریبا یک ماه) فرصت دادند تا همه دختران این شهر را برای جهاد نکاح جمعی آماده کنند.

داعشی های وهابی با بلند گو در مساجدی که تحت حاکمیت ابوبکر البغدادی است این درخواست را بیان کرده اند.

لمی اسعد ۳۰ ساله یکی از زنان ساکن موصل در این باره به رادیو روسیه گفت که داعشی ها از ساکنان موصل خواسته اند همه دختران این شهر را بعد از عید فطر به نکاح نیروهای داعشی درآورند.

وی گفت تروریست های داعش اعلام کردند هر کسی از این اقدام سرباز زند مجازات می شود.

پیشتر نیز صدها تن از زنان موصل به همراه پسران جوان از سوی تروریست های داعش برای اجرای جهاد نکاح ربوده شده اند.

morahem-logo-mini

تابلوی ورودی آرادان زادگاه احمدی نژاد !

یادگار نویسی روی سنگ های معبد آناهیتا/کنگاور کرمانشاه

دخترهایی که با عدد ۴ فرهاد مجیدی را در پمپ بنزین خنداندند

morahem-logo-mini

دیدار تیم های ایتالیا و برزیل ،دو تیم مدعی گروه اول لیگ جهانی در هفته ششم این رقابت ها با شرایطی متفاوت به میزبانی ایتالیایی ها در شهر رم برگزار شد. دلیل عمده این تفاوت در عکس کاملا نمایان است جایی که ورزشگاه روباز « فوروایتالیکو» میزبان این مسابقه بود و بیش از ۱۱ هزار تماشاگر از آن بازدید کردند.

بهنام صفوی جراحی می شود، لطفا تماس نگیرید

بهنام صفوی که در دو سال اخیر به دلیل وجود یک تومور در مغزش تحت معالجه بوده به تازگی با مراجعه به متخصص متوجه شده برخلاف انتظار رشد تومور کند نشده و بزرگتر شده است و به گفته مدیر برنامه اش حالا او برای خارج کردن و بررسی تومور باید بستری شود.
جراحی که ماه آینده انجام خواهد شد. میلاد لطیفی می گوید بعد از این جراحی شدت بیماری و شکل درمان آن مشخص خواهد شد و از هواداران می خواهد که شکیبایی به خرج دهند.
او کنسل شدن کنسرت های این خواننده را دلیلی بر جدی بودن موضوع عنوان می کند و می گوید از همه دوستداران این خواننده می خواهم با شماره های منزل این خواننده و دوستان و نزدیکانش تماس نگیرند تا آرامش او برای درمان بهم نخورد.

morahem-logo-mini

خبرنگار واحد مرکزی خبر در صفحه اینستاگرام خود خبر اعدام قوی ترین مرد ایران به همراه عکس اعدام را منتشر کرد اما خود، ساعتی بعد ضمن عذرخواهی این خبر را تکذیب کرد.
حسن شمشادی با انتشار تصویر لحظه اعدام رضا قرایی قوی ترین مرد ایران در دوره های گذشته مسابقات این رشته، نوشت: رضاقرایی قویترین مردایران درسال ٨۶ و ٨٨ وقهرمان آسیا، که اردیبهشت ٩٠ ، درنزاع خیابانی یک نفر را با شمشیر سامورایی به قتل رساند و دست یک نفر دیگه رو قطع کرده بود، بامداد دیروز اعدام شد.
وی ساعتی بعد، با انتشار توضیح زیر، ضمن عذرخواهی، پست قبلی خود را تکذیب کرد:

آیا رضا قرایی قوی ترین مرد ایران اعدام شد ؟ + عکس

تکذیب شد

چند ساعت پیش دوستان محترم و قابل وثوقی این خبر رو با همین عکسها، در گروهی از خبرنگاران، منتشر کردند.
“رضاقرایی قویترین مردایران درسال ٨۶ و ٨٨ وقهرمان آسیا، که اردیبهشت ٩٠ ، درنزاع خیابانی یک نفرراباشمشیرسامورایی به قتل رساند ودست یک نفردیگه روقطع کرده بود، بامداد دیروز اعدام شد”
من هم به استناد همون منبع، خبرش رو منتشر کردم . با زیر سوال رفتن اصل خبر و عکس های مرتبط، و سکوت منبع خبر اصلی ارسال کننده خبر، مطلب قبل رو حذف کردم .
با عرض پوزش به خاطر اشتباه پیش امده از طرف منبع خبر و اینجانب و با احترام به همه شما بزرگواران و دوستان و همراهان . .

رنگ استثنایی یک بنز در تهران

morahem-logo-mini

داعش سر کمدین مشهور سعودی را می‌بُرد؟

پیش از آن که قسمت دوم سریال «سلفی» ویژه ماه رمضان که شبکه mbc آن را پخش می‌کند پایان یابد، سیلی از ناسزاها و تهدیدها علیه «ناصر القصبی» کمدین سعودی که بازیگر نقش اول این سریال است، در شبکه اجتماعی توئیتر سرازیر شد.

در دو قسمت از سریال «سلفی» ناصر القصبی گروه تروریستی داعش را، به باد انتقاد و تهدید گرفت.

ماجرای سریال از این قرار است که پسر القصبی که شهروند سعودی است، برای پیوستن به گروه داعش، به سوریه رفته بود. او برای بازگرداندن فرزند خود، از راه قاچاق راهی سوریه شد. راننده‌ای که او را از مرز رد کرده بود، به او گفت که با توجه به تفکر داعش، بازگرداندن پسرش آسان نیست و چنانچه شبه نظامیان از قصد او آگاه شوند، او را خواهند کشت؛ پس بهتر است بگوید «برای جهاد آمده ام» تا در فرصت مناسب فرزندش را به خانه باز گرداند.

القصبی خود را به محل حضور فرزند خود می‌رساند و هنگامی که اوضاع را می‌بیند، می‌گوید برای جهاد آمده است. در این میان او از هر فرصتی برای نصیحت به فرزند خود برای بازگشت به سعودی استفاده می‌کند.

کمدین سعودی در جامعه داعش، شماری از شهروندان سعودی را می‌بیند. بسیاری از آنها از افراد تحت تعقیب و مجرم در جامعه سعودی هستند. از جمله یکی از آن ها که دوست پسرش بود، در عربستان به خاطر جرایمی همچون خرید و فروش مواد مخدر و آدم ربایی تحت تعقیب بود. به او می‌گویند این شخص هدایت شده و «هم اکنون در صف مجاهدان» می‌جنگد.

morahem-logo-mini

در حالی فیلم سینمایی «از رئیس‌جمهور پاداش نگیرید» از روز چهارشنبه اکران می‌شود که امروز عکسی از کمال تبریزی کارگردان این فیلم منتشر شد که گویا خود در چند سکانس فیلمش بازی کرده است.

morahem-logo-mini

نیروهای بسیج مردمی، یکی از تک تیراندازان سعودی داعش را به دام انداختند.

به گزارش العالم، این تروریست “محمد سعود القحطانی” نام دارد.

morahem-logo-mini

✅ لینک این صفحه برای ارسال به دوستان: