سرخط خبرها

اتاق خبر مجله مراحم ،خبرهای کوتاه و جالب (18)

خلبان هواپیمای دچار نقص فنی در ارومیه نماز شکر به‌جا آورد

خلبان شرکت هواپیمایی قشم ایر که ساعت 6 صبح امروز هواپیمای این شرکت را علیرغم نقص فنی در فرودگاه ارومیه سالم بر زمین نشاند در محوطه باند فرودگاه نماز شکر به‌جا آورد.

خلبان هواپیمای دچار نقص فنی در ارومیه نماز شکر به‌جا آورد + عکس

هجوم هندی ها برای سلفی گرفتن با گلزار

به نقل ازستاره ها، چند ماهی است که محمد رضا گلزار در کنار هنرپیشه های هندی به ایفای نقش می پردازد.

پوریا احمدی استعداد ایرانی که از چشم کی‌روش پنهان مانده است

این بازیکن 23 ساله پوریا احمدی است. مهاجمی با بلندی قامت 182 سانتی متر که موفق شده در فوتبال ولز نامی برای خود دست و پا کند. اما پوریا احمدی در فوتبال ولز چه عملکردی داشته که توجه رسانه های آن طرف آبی رتا هم به خود جلب کرده است؟

پوریا احمدی

پوریا متولد هجدهم دی ماه سال 1371 است و از ابتدای فصل اخیر سوپرلیگ ولز با پیراهن تیم بانگور سیتی به میدان آمده است. جالب اینکه این استعداد ناب که اتفاقا در ایران متولد شده است خیلی زود جای خود را در ترکیب تیم میانه جدولی بانگور باز کرد

logo-majale
:حسین سلیمانی، بازیگر جوان و عضو تیم هنرمندان کشورمان در تازه ترین پست خود در اینستاگرام نوشت

«تيم هنرمندان ايران، قهرمان مسابقات جهانی مسكو شد. ممنون از ………. و مسئولين كه نه اطلاع رسانی خوبي كردن و نه حمايت … فهميديم حمايت نباشه موفق تريم …. حاج حسين ياريار خسته نباشی. اميدوارم حالت رو خوب كرده باشيم. و توو دلت ديگه غم نباشه.»

رئیس‌جمهور فیلیپین از مردم خواست موادفروشان را بکشند

رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور فیلیپین به جمعیت عظیمی از مردم که در شهر داوائو جمع شده و پیروزی‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری را جشن گرفتند، گفت: به فیلیپینی‌هایی که به من در مبارزه خونین علیه جنایتکاری کمک کنند، پاداش داده می‌شود
دوترته، ضمن ترغیب عموم مردم برای کمک به وی در مبارزاتش با جرم و جنایت، از مردمی که سلاح دارند خواست به موادفروشانی که در جریان بازداشت مقاومت و شروع به مبارزه می‌کنند، شلیک کرده و جان آنها را بگیرند

تیراندازی جان کری با سلاح مغولی
وزیر امورخارجه آمریکا روز یکشنبه پس از ورود به مغولستان در جریان مراسم سنتی استقبال سعی کرد با کمان مغولها تیراندازی کند

کیک تولد پسر ۶ساله شهید مدافع حرم مسلم خیزاب

عکس/ کیک

logo-majale

در قبرستانی در مجارستان در روز جمعه مسابقه‌ای بین چند قبرکن برگزار شد تا مشخص شود چه کسی در این کار از بقیه سریع‌تر و بهتر است.

شکار شدن شکارچی

عکس/ لحظات شکار یک شکارچی!

گلشیفته فراهانی مدل تبلیغات یک بانک آلمانی

عکس/ گلشیفته فراهانی مدل تبلیغات یک بانک آلمانی

پیام ابوعزرائیل به ایرانی ها
ابوعزرائیل،از فرماندهان محبوب عراق و سوریه در نبرد با تروریست‌های تکفیری داعش است که در آستانه آزادسازی فلوجه یک پیام تصویری فرستاده است.

وی برای قدردانی از حمایت های ایران برای مبارزه با داعش و در پاسخ به جو سازی های حامیان داعش علیه ایران، به زبان فارسی از فلوجه پیام می دهد: «من قاتل داعش هستم به خاطر امام زمان مهدی (علیه الصلوات)»

logo-majale

هفته گذشته فیلم «ماگنولیا» از شبکه Gem TV روی آنتن رفت که در تیتراژ پایانی نام چکامه چمن ماه با عنوان طراح صحنه و لباس و نام روناک یونسی به عنوان دستیار لباس به چشم خورد.

پس از حضور بازیگرانی چون چکامه چمن ماه، رابعه اسکویی، بهارک صالح نیا و … مهدی مظلومی کارگردان سریال‌های «کمرندها را ببندیم»، «بدون شرح» و … که به شبکه جم پیوسته اند، نام روناک یونسی بازیگر سریال‌های «رستگاران»، «گل‌های گرمسیری» و … در تیتراژ فیلم «ماگنولیا» آن هم با عنوان دستیار طراح لباس عجیب به نظر می‌رسد.

روناک یونسی در پاسخ به این شایعه می گوید: من در تمام این مدت مشغول بازی در سریال «آسپرین» بودم این مسئله در صفحات شخصی من و «فضای مجازی» قابل اثبات است. این اتفاق یک تشابه اسمی است که هیچ واقعیتی ندارد.

راستی! اپلیکیشن مجله مراحم را روی تلفن همراه خود نصب کنید و مطالب سایت را سریع تر دریافت کنید (اینجا را کلیک کنید)

5 دیدگاه

1. کیک تولد خیلی غم انگیز بود (دلشکسته) (دلشکسته)

2. لرسو-دهه 60

“رئیس‌جمهور فیلیپین از مردم خواست موادفروشان را بکشند.”
    کاش میشد این دستور رو تو ایران صادر میکردن تا شر این ساقی ها و معتاد ها را از ایران بکنیم…

3. لرسو-دهه 60

ودرود بر سردار سلیمانی و خدا قوت به ابوعزرائیل….

4. لرسو-دهه 60

درود بر خلبان گرامی:
    خلبان هواپیمای دچار نقص فنی در ارومیه نماز شکر به‌جا آورد …

5. لرسو-دهه 60

درود بر کاربران مراحم و مدیران محترم مراحم از جمله مسیب خان(برارم “به لری خرم ابادی”…گولم”به لری ایل بهمئی”)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

(گل)
(شکلک)